Comunicat sobre l’acte del 31 de desembre

[CAT]

Comunicat sobre l’acte del 31 de desembre

Des del Grup de Suport JUSTÍCIA x YASSIR volem agrair la participació de les diverses organitzacions, col·lectius, familiars i amics d’en Yassir, i persones a títol individual que varen acudir a la concentració del proppassat 31 de desembre. Un centenar de persones ens aplegarem a la plaça de la vila del Vendrell per denunciar novament la impunitat policial i reclamar justícia. Un nivell d’assistència que valorem molt positivament ateses les limitacions de temps de la convocatòria.

El passat dimarts simbolitzà la potencialitat de la solidaritat i el suport mutu. Desenes de veïns i veïnes marroquines trencant les barreres de la por i essent protagonistes de la seva lluita, que també és la nostra. Amics i familiars d’en Yassir empoderant-se i parlant amb veu pròpia, llegint un manifest a la plaça de l’Ajuntament o increpant una parella d’agents-autòmats que els volíen impedir de dipositar una ofrena floral davant la comissaria on el seu fill, el seu germà, el seu amic, el seu veí, el nostre, va perdre la vida. Vuit roses vermelles, el nombre que representa els Mossos imputats i, pel que fa al color, que cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

Aquest 2014 seguirem treballant per tal que s’esclareixin els fets i es dirimeixin responsabilitats. Però, més important encara, continuarem teixint aquesta xarxa de complicitats que el cas d’en Yassir ens ha esperonat a reforçar.

Grup de suport JUSTÍCIA x YASSIR. El Vendrell (Baix Penedès), 3 de gener de 2014

[CAS]

Comunicado sobre el acto del 31 de diciembre

Desde el Grup de Suport JUSTÍCIA x YASSIR queremos agradecer la participación de las diversas organizaciones, colectivos, familiares y amigos de Yassir, y personas a título individual que acuedieron a la concentración del pasado día 31 de diciembre. Un centenar de personas nos reunimos en la plaça de la vila del Vendrell para denunciar nuevamente la impunidad policial y reclamar justicia. Un nivel de asistencia que valoramos muy positivamente, teniendo en cuenta las limitaciones de tiempo de la convocatoria.

El martes pasado simbolizó la potencialidad de la solidaridad y el apoyo mutuo. Decenas de vecinos y vecinas marroquíes, rompiendo las barreras del miedo y siendo protagonistas de su lucha, que también es la nuestra. Amigos y familiares de Yassir empoderándose y hablando con voz propia, leyendo un manifiesto en la plaza del Ayuntamiento o increpando a una pareja de agentes-autómatas que les querían impedir depositar una ofrenda floral delante de la comisaría donde su hijo, su hermano, su amigo, su vecino, el nuestro, perdió la vida. Ocho rosas rojas, el número que representa a los Mossos imputados y, en cuanto al color, que cada cual saque sus propias conclusiones.

Este año 2014 seguiremos trabajando para que se esclarezcan los hechos y se diriman responsabilidades. Pero, aún más importante, continuaremos tejiendo esta red de complicidades que el caso de Yassir nos ha incitado a reforzar.

Grup de suport JUSTÍCIA x YASSIR. El Vendrell (Baix Penedès), 3 de enero de 2014

Anuncis

Un pensament sobre “Comunicat sobre l’acte del 31 de desembre

  1. Retroenllaç: [El Vendrell] "La concentración simbolizó la potencialidad de la solidaridad y el apoyo mutuo" - elotrokiosko.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s